• 06
  feb

  10 jaar Bubbles kinderschoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/10-jaar-bubbles-kinderschoenen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor 10 jaar Bubbles kinderschoenen

  Bubbles Gent bestaat 10 jaar in 2017

  Houd je ogen op de sterren gericht en je voeten op de grond, luidt het spreekwoord. Dit gaat zeker ook op voor de coole schoenenwinkel Bubbles, die in 2017 zijn tienjarig bestaan viert. An maakte van schoenen haar passie en dit resulteerde in een trendy shop voor kwaliteitsschoenen voor kinderen.

  Ravotten op de speelplaats, voetballen, touwtje springen: kindervoeten lijken nooit stil te staan en groeien volop. An zag dit ook bij haar dochter en ze maakte van schoenen voor kinderen haar passie. Ze richtte de winkel Bubbles op in het hartje van Gent en sedertdien zorgt ze al tien jaar lang, seizoen na seizoen, voor een nieuw en uniek aanbod in hippe en modieuze kinderschoenen. Voor An moeten schoenen niet alleen mooi zijn, ze moeten ook kindvriendelijk zijn en tegen een stootje kunnen.

  Een glimlach van oor tot oor

  Een degelijk paar schoenen is een echte must voor je kids. Om tot een goede aankoop te komen is deskundig advies een echte must. En daar zorgt An voor bij Bubbles. Je moet immers niet alleen rekening houden met de eigenlijke schoenmaat als je schoenen kiest, maar je moet ook kijken naar de hoogte van de wreef en checken hoe het materiaal van de schoen zich aan de voet aanpast.

  An heeft leuke en coole pareltjes van schoenen in huis. Ze zorgen ervoor dat je kleine spruit ’s morgens direct een glimlach van oor tot oor op het gezicht krijgt en met plezier naar school gaat. Zoals het aanbod bij dames- en herenschoenen heel gevarieerd is, zo zijn er ook tegenwoordig heel veel verschillende trends in de kinderschoenen. An maakt er je graag wegwijs in. Sneakers, laarsjes, sandaaltjes of eerste stappers met een flexibele zool?

  Kom eens langs en je zult aangenaam verrast zijn.

  Tags: ,

Comments are closed.