• 11
  okt

  Cool én comfortabel? Zo kies je de juiste schoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/cool-en-comfortabel-zo-kies-je-de-juiste-schoenen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Cool én comfortabel? Zo kies je de juiste schoenen

  Een kinderschoen heeft veel te verduren. Kinderschoenen stappen letterlijk mee in een kinderleven boordevol uitdagingen. Rennen om de bus te halen, lange schooldagen, stampen in de plassen, een partijtje voetbal of een herfstachtige uitstap: een goede kinderschoen kan tegen een stootje. Met deze tips kies je de juiste schoenen.

  Kies voor flexibiliteit

  Het kopen van nieuwe kinderschoenen kan een stressvolle bezigheid zijn. Terwijl jij een degelijk paar kinderschoenen zoekt, heeft je kind zijn zinnen gezet op hippe sneakers. Hoe word je het samen eens? Goed om in gedachten te houden, is dat stevige schoenen niet altijd garant staan voor comfort en kwaliteit. Veel moderne kinderschoenen zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, terwijl de vormgeving toch licht en flexibel is. Dit biedt belangrijke voordelen, want soepele kinderschoenen buigen optimaal met de voetjes mee. Zo krijgen ze de ruimte om te groeien.

  Kies praktisch

  Zijn jouw ochtenden een dagelijkse race tegen de klok? Geef je vijfjarige dan liever een paar mooie instappers of laarsjes met rits dan hoge veterboots die je elke ochtend moet inrijgen. Wil je kind toch graag veterschoenen? Dan kun je de veters eventueel vervangen door elastische veters. Zo kan je kind gemakkelijk zelf zijn of haar schoenen aan- en uittrekken.

  Liever niet: kopen op de groei

  Kindervoetjes groeien snel. Het kan daarom verleidelijk zijn om kinderschoenen te kopen op de groei. Zo voorkom je immers dat je om de paar maanden nieuwe schoenen moet kopen. Toch kies je best voor een paar goed passende kinderschoenen. Zo krijgen de voeten een optimale hoeveelheid steun en ruimte. Het kopen van een goede kinderschoen is namelijk maatwerk. Voorkom teleurstellingen en laat je adviseren! Bij Bubbles kun je altijd rekenen op een deskundig advies. Zo is jouw kind straks klaar voor elk nieuw avontuur.

Comments are closed.