• 28
  apr

  De eerste stapjes met onze parkschoentjes

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-eerste-stapjes-met-onze-parkschoentjes/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor De eerste stapjes met onze parkschoentjes

  Het is natuurlijk spannend als je kind begint te lopen en langzaamaan de wereld gaat ontdekken. Zelfs als je er zelf bij bent, zie je overal gevaar. In de collectie van Bubbles Gent vind je tal van leuke kinderschoenen die speciaal zijn ontworpen voor deze eerste fase van je kind. Want als je zoontje of dochter pas net een beetje kan lopen, heb je wel goede kinderschoenen nodig om de kwetsbare voetjes te beschermen. Met de leuke parkschoentjes van Bubbles Gent kan je kind volop gaan oefenen!

  De eerste stapjes met de kinderschoenen van Bobux

  De parkschoentjes van Bobux zijn in onze winkel een grote favoriet. Ze zijn gemaakt van soepel leer en ze hebben een lichtgewicht zool waardoor je kind er gemakkelijk op rond kan lopen. En niet onbelangrijk: de parkschoentjes van Bobux hebben genoeg ruimte zodat de kindervoet zich optimaal kan ontwikkelen. Maar je kind moet er ook wel een beetje hip uitzien. Voor de jongens heeft Bobux daarom een stoere collectie met zwarte en donkerblauwe kleuren. En je kleine meid? Die maak je gewoon ontzettend blij met een mooi rood of wit paar kinderschoenen van Bobux.

  Nog meer leuke parkschoentjes bij Bubbles

  Bobux is niet het enige merk dat leuke kinderschoenen voor de allerkleinsten maakt. Misschien maakt jouw kind wel veel liever de wereld onveilig met de parkschoentjes van Bunnies of ShoesMe. De trendy en speelse ontwerpen van deze merken zijn perfect voor die eerste stapjes in en om het huis. Want welk meisje kan er nu de schattige schoentjes met een bloem van ShoesMe weerstaan? De jongens worden dan weer helemaal vrolijk van de stoere, kleurrijke kinderschoenen van Bunnies. In deze leuke schoentjes zet je kind maar al te graag de eerste stapjes van de vele kilometers die de komende jaren nog gaan volgen.

   

  Bron foto: www.bobux.com

Comments are closed.