• 26
  feb

  De hipste dierenprints voor aan je voeten!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-hipste-dierenprints-voor-aan-je-voeten/
  by
  Reacties uitgeschakeld voor De hipste dierenprints voor aan je voeten!

  Zijn jouw kinderen ook zo dol op dierenprints? Dan mogen ze dit seizoen weer helemaal losgaan! Of ze nu gaan voor een tijger-, luipaard of een zebraprint: bij Bubbles Gent vind je het allemaal. Zulke coole kinderschoenen wil echt iedereen aan zijn of haar voeten hebben!

  Beestachtig leuke kinderschoenen

  Het dierenrijk spreekt bij kinderen behoorlijk tot de verbeelding. Want wie is er niet onder de indruk van die stoere tijger die langzaam de omgeving verkent? En hoe grappig is het om een hele groep zebra’s onbezorgd rond te zien rennen? Met de leuke meisjes- en jongensschoenen met dierenprint waant je kind zich bijna op een echte Afrikaanse savanne. De dierentrend is een paar jaar geleden begonnen, maar we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. En zeker als het lievelingsdier van je kind er tussen zit, horen deze schoenen in hun kast te staan. Kies bijvoorbeeld voor zomerse sandalen met een stoere tijgerprint of ga voor comfortabele gympen waarin je direct het patroon van een zebra herkent. Deze coole jongens- en meisjesschoenen zijn echt beestachtig leuk.

  Een echte trend bij de hipste merken

  De leuke dierentrend is natuurlijk onweerstaanbaar voor de hippe kinderschoenenmerken als Chérie, Koel4Kids, Ocra en Pinocchio. In hun collecties vind je trendy meisjes- en jongensschoenen voor jong en oud. Want ook de allerkleinsten kunnen zich hullen graag in kinderschoenen met grappige dierenprints. Ocra heeft zelfs schoenen met dierenprint vanaf maat 20. Zo ziet jouw kleine er al meteen hip en cool uit. Het merk Pinocchio weet helemaal een eigen draai te geven aan de dierentrend. Zij hebben leuke meisjesschoenen in de collectie waarbij de dierenprint wordt gecombineerd met een vrolijke bloemenprint. Je kleine meid kan niet wachten om met deze schoenen haar entree te maken!

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.