• 06
  jul

  De ideale kinderschoen is fun

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-ideale-kinderschoen-is-fun/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor De ideale kinderschoen is fun

  Als ouder weet je het wel: kinderschoenen vinden voor je kleine spruit(en) is vaak een hele zoektocht. Je twijfelt of ze wel zullen passen, of ze goed zitten aan de voet en of ze lang zullen meegaan. Deze en nog meer vragen spelen ongetwijfeld door jouw hoofd. Zou het dan niet fijn zijn als je kunt rekenen op de steun en ervaring van iemand die jou met plezier bijstaat bij deze zoektocht? Bij Bubbles Gent ben je aan het juiste adres om de perfecte schoen te vinden voor jouw kind! An & Livia helpen jou graag verder.

  Professioneel advies uit persoonlijke ervaring

  Bubbles is hippe schoenenwinkel voor kinderen en jeugd. An startte haar zaak in 1997, na de geboorte van haar dochter, vanuit de passie om de ideale kinderschoen te vinden. Sindsdien streeft ze ernaar ouders bij te staan in hun zoektocht naar de juiste kinderschoen. An doet een beroep op haar eigen ervaringen en geeft ouders dan ook een uiterst persoonlijk, maar professioneel advies. Bubbles streeft ernaar steeds de ideale mix te bieden tussen mooie en hippe modellen en een uitmuntende kwaliteit.

  Kwaliteit heeft zijn prijs

  De kinder- en jeugdschoenen bij Bubbles Gent en Antwerpen worden zorgvuldig uitgekozen door An. Ze zijn niet alleen mooi en trendy maar voldoen ook aan strenge kwaliteitseisen. Kinderschoenen moet je niet zomaar uit een rek kiezen, ze zijn namelijk erg belangrijk bij de stappen die jouw zoon/dochter zet. Iedere stap is namelijk een beleving. Het is hierbij belangrijk dat de schoenen goed zitten en geschikt zijn voor de voeten van jouw kind.Welke schoenen zijn ideaal voor de eerste stapjes? Wat voor schoenen trek je jouw kinderen best aan als ze naar de crèche of kleuterschool gaan? An & Livia weten raad met al deze vragen en ze geven je dan ook graag nuttig en persoonlijk advies. Kom gerust eens langs bij Bubbles Gent & Antwerpen!

Comments are closed.