• 24
  feb

  De kleurrijke wereld van STONES and BONES

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-kleurrijke-wereld-van-stones-and-bones/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor De kleurrijke wereld van STONES and BONES

  STONES and BONES is al jarenlang één van de favoriete merken van Bubbles Gent. De kinderschoenen zijn kleurrijk, schattig, stoer maar vooral degelijk en kindvriendelijk. Wie wil er nu niet rondlopen op zulke coole schoenen?

   

  Hoe kleurrijk is jouw kind vandaag?

  Het Belgische STONES and BONES met designlab in Italië heeft een duidelijke visie voor ogen: ze willen niets liever dan alle kinderen gelukkig maken. Dat klinkt misschien wat ambitieus voor een kinderschoenenmerk. Maar als je de collectie bekijkt, zie je meteen wat ze bedoelen. De STONES and BONES collectie zit namelijk vol met kleuren en vrolijke prints. Zo vind je bij Bubbles Gent bijvoorbeeld stoere sneakers met contrasterende kleuren. Misschien loopt jouw zoontje binnenkort wel rond op gele schoenen met blauwe sterren en strepen of oranjebruine schoenen met felblauwe details. Ook de kinderschoenen met een haai of dinosaurus erop vallen erg in de smaak. Stiekem is elke jongen wel gefascineerd door deze stoere dieren.

   

  Schattige kinderschoenen voor jonge meiden

  De meidencollectie van STONES and BONES is wat schattiger dan de jongenscollectie. De haaien en dinosaurussen maken plaats voor kleurrijke papegaaien en roodborstjes. En de stoere sneakers zijn vervangen door leuke sandalen en schoenen met een gespje. Maar de opvallende kleuren zijn gebleven. Roze, blauw of geel: deze hippe kinderschoenen van STONES and BONES maken elke dag kleurrijk.

   

  Kinderschoenen van Italiaanse kwaliteit

  In Italië weten ze wat kwaliteit is. En dat is ook te merken aan de kinderschoenen van STONES and BONES. In de collectie wordt alleen het beste leer verwerkt. Daarnaast worden de schoenen met de hand gemaakt waardoor elk paar de perfecte pasvorm krijgt. Laat je zoon of dochter maar eens een rondje lopen op een paar STONES and BONES kinderschoenen. Dan begrijp je direct waarom STONES and BONES één van onze favoriete merken is.

  Tags: , , ,

Comments are closed.