• 10
  apr

  De lente- en zomertrends voor kinderschoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-lente-en-zomertrends-voor-kinderschoenen/
  by

  Je ziet je kind graag met trots rondlopen op zijn of haar nieuwe schoenen. Daarom ga je elk seizoen met de nieuwste mode mee. Ook voor de lente en zomer van 2014, kun je bij Bubbles Gent terecht voor een vrolijke en gevarieerde collectie kinderschoenen. Maar wat zijn nu de trends waar je op moet letten?

  Vrolijk de zomer in

  De zon gaat schijnen en een beetje kleur maakt de wereld nog stralender. Het is dan ook niet voor niets dat de hipste kinderschoenen van 2014, vooral kleurrijk zijn. Het maakt niet uit welk model je kiest, een mooie kleur geeft de jeugdschoenen een modern en hip tintje mee. Voor de meisjes doet fuchsia roze het nog altijd goed. Maar eigenlijk zie je alle kleuren van de regenboog deze zomer terug in het straatbeeld. De favoriete schoenen voor jongens, hebben vaak de kleuren rood, blauw of groen. Hun lievelingskleur zit er vast tussen!

  De nieuwste modellen jeugdschoenen

  Jongens laten graag zien hoe stoer ze zijn. De sportieve modellen kinderschoenen, blijven ook in 2014 populair. Hier kunnen ze onbezorgd mee buitenspelen en rondrennen. En met een leuke kleur, zien ze er ontzettend cool uit! Voor de meisjes zijn de schattige ballerina’s [link] nog steeds een grote trend. Met deze schoenen voelt ze zich al een grote dame. Maar natuurlijk is het voor een warme lente of zomer, lekker om te kiezen voor luchtige sandalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de modellen van Birkenstock voor meisjes? Of kies voor het stoere merk Timberland voor de jongens. Bij Bubbles Gent vind je ze allemaal.

  De kinderschoenen van Bubbles

  An gaat altijd met de trends mee. Daarom ga je voor nieuwe schoenen naar Bubbles Gent. Ben jij benieuwd naar de leukste lente- en zomertrends? Kom dan eens langs in onze winkel. En heb je behoefte aan persoonlijk advies? An staat voor je klaar.

   

  Bekijk de collectie

  Foto: Rondinella shoes

  Tags: , , , ,

Comments