• 04
  jun

  De leukste schoenen voor de allerkleinsten

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-leukste-schoenen-voor-de-allerkleinsten/
  by
  posted in Tips & advies

  Als je kindje eenmaal probeert de eerste stappen te zetten dan wordt het tijd voor leuke babyschoenen. Zeker als ze buiten beginnen te oefenen wil je de kwetsbare kindervoeten niet blootstellen aan scherpe steentjes of een koude ondergrond. Bij Bubbles Gent kun je daarom terecht voor hippe kinderschoenen die de allerkleinsten een perfecte ondersteuning geven.

  De mooie slofjes voor je baby

  Al voordat je kind toe is aan de eerste voorzichtige stapjes, heb je leuke babyschoenen nodig. In deze fase begin je met de slofjes met een zachte zool van het merk Bobux. Deze hippe sloffen beginnen al bij maat 16 waardoor ze perfect zijn voor de kruipfase. De schoenen hebben een elastische sluiting waardoor ze goed om de babyvoet blijven zitten. De anti-slipzool zorgt ervoor dat je kind niet wegglijdt wanneer het kruipt of zich probeert op te richten.

  De leukste babyschoenen

  Begint je zoon of dochter met lopen? Dan vind je bij Bubbles Gent een ruime collectie leuke kinderschoenen voor de allerkleinste kinderen. Stoere jongens [link blog sportieve gympen] kun je er al op jonge leeftijd cool uit laten zien met de kleurrijke veterschoenen van Banaline of de mini gympen van Falcotto. Heb jij een dochtertje? Dan zijn de schattige schoentjes van Ocra of Berberlis een goede keuze. Met deze leuke kinderschoenen in kleuren als blauw, rood of groen weet ze iedereen te charmeren. Waar je ook voor kiest, de kinderschoenen van Bubbles Gent hebben allemaal een perfecte pasvorm. Want goede kwaliteit blijft het belangrijkste wanneer je op zoek gaat naar een leuke schoen voor de kleine.

  Bron foto: Bobux

  Tags: , , , , ,

Comments