• 13
  apr

  De leukste trends voor de lente en zomer van 2016

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-leukste-trends-voor-de-lente-en-zomer-van-2016/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor De leukste trends voor de lente en zomer van 2016

  De lente is weer begonnen! Krijg jij al zin om samen met je zoon of dochter nieuwe schoenen te gaan shoppen? Lees dan even verder, want wij geven je alvast de leukste trends.

  Kleurrijk de lente in

  Nu het lente is, hoop je natuurlijk dat de zon elke dag volop schijnt. Maar wat als die zon zich een paar dagen niet laat zien? Dan laat je je gewoon opvrolijken door de kleurrijke schoenentrend. De komende maanden zien we namelijk weer veel opvallende kleuren en prints terugkomen. Felle kleuren blauw, rood en groen worden afgewisseld met bloemenprints en sterretjes. Chérie heeft zelfs de grappige polkadots weer in de collectie verwerkt. Een beetje retro, maar toch zijn deze kinderschoenen helemaal van nu.

  Zachte pasteltinten

  Zijn al die kleuren iets teveel van het goede? Geen probleem, want dit seizoen zijn er ook genoeg leuke kinderschoenen in pasteltinten te vinden. Zo zit de meidencollectie van Rondinella bijvoorbeeld vol met zalmroze, lichtgroene en zachtgele schoentjes. Maar voor een extra zonnig effect kies je misschien wel voor de schattige sandaaltjes uit de collectie. Pom d’Api pakt het net iets anders aan. Dit merk combineert de pastelkleuren bijvoorbeeld graag met klassieke ruitjes. Daar wordt elk meisje toch meteen verliefd op?

  Er is nooit genoeg glitter

  Het leven is één groot feest. En daarom mag je de dag vieren met wat extra glitter en glamour. Merken als Momino en Pinocchio hebben deze coole trend goed begrepen. In hun collecties vind je kinderschoenen die bezaaid zijn met zilveren of gouden glitters. Maar er zijn ook varianten met een matte metallic glans. Dit is iets subtieler, al is het nog steeds lekker opvallend. Met deze schoentjes mag je kind gezien worden!

  Tags: , , , , ,

Comments are closed.