• 30
  aug

  De zomervakantie is voorbij

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/de-zomervakantie-is-voorbij/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor De zomervakantie is voorbij

  Dat betekent dat het weer tijd is om terug naar school te gaan.

  Bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk ook nieuwe kinderschoenen. Stappen, lopen, vliegen, springen: een kinderschoen moet tegen een stootje bestand zijn. Daarom is het belangrijk je goed te laten adviseren bij de aankoop van kinderschoenen. En dat doen we bij Schoenen Bubbles met hart en ziel. We letten op alle details bij de selectie van trendy en kwaliteitsvolle stappers. Laars of sneaker, een stevige hiel is alleszins een must voor elke kinderschoen.

  Rugpijn vermijden: jong geleerd is oud gedaan

  Het aanbod van kinderschoenen is zeer groot en tegenwoordig mogen kinderschoenen ook helemaal hip en trendy zijn. Maar wat met de kwaliteit en de ondersteuning van de schoen? Een flexibele zool is uiterst belangrijk voor een kinderschoen, maar voor de stabiliteit zorgt de stevige hielomsluiting. De hiel is belangrijk voor de groei en houding van je kind. Zo help je als ouder om rugklachten al op hele jonge leeftijd te vermijden en bespaar je je kind pijnlijke knietjes tijdens het opgroeien.

  Verkeerd stapje? De hiel vangt het op

  De hiel van een kinderschoen is dus zeer belangrijk. De achterkant van de schoen zorgt voor stevigheid en bevordert een goede loophouding. En als je kind eens een verkeerd stapje zet verliest zoon- of dochterlief het evenwicht niet met alle pijnlijke gevolgen vandien. De hielen beschermen de achillespees, zodat deze soepel blijven en goed kunnen bewegen.

  Een stevige en robuuste hielomsluiting

  De merken die An bij Bubbles verkoopt, zijn allemaal getest op de stevigheid en robuustheid van de hielomsluiting. Schoenen van Ocra, Stones and Bones, Bana&Co en nog zoveel meer combineren deze kwaliteiten met trendgevoeligheid. An toont je graag de schoenen en geeft je graag verder advies in de winkel in Gent of Antwerpen. De aankoop van een kinderschoen is een belangrijk moment en dit mag je niet zomaar laten voorbijgaan. Kom dus dan eens langs in onze winkels in Gent en Antwerpen, we tonen je graag de nieuwste collecties en trends. Tot binnenkort!

Comments are closed.