• 15
  sep

  Droge voeten met leuke regenlaarsjes

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/droge-voeten-met-leuke-regenlaarsjes/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Droge voeten met leuke regenlaarsjes

  Stroomt de regen met bakken uit de hemel maar moet je dochter toch echt naar school? Of wil je zoontje lekker buitenspelen terwijl het net drie dagen achtereen heeft geregend? Op zulke dagen houd jij je kinderen het liefst binnen. Met de regenlaarzen voor kinderen hoeft dat niet meer. Want zelfs op de meest regenachtige dagen houden kinderlaarzen de voeten lekker droog!

  Geniet van de regen met de leukste kinderlaarsjes

  Kinderen vinden het heerlijk om bij nat weer onbezorgd in de plassen te stampen of met de voeten door de gevallen bladeren te woelen. Maar je wilt natuurlijk niet dat hun kinderschoenen vies worden door de regen. Regenlaarsjes zijn op dat moment een perfecte oplossing. De kinderlaarzen zijn gemaakt van volledig waterdichte materialen zodat de regen niet naar binnen kan dringen. En als het water de weg wat gladder maakt, hebben ze perfecte grip door de grove zolen. Goede regenbotjes zijn eigenlijk onmisbaar voor ieder kind.

  Geef kleur aan een grijze dag

  Kinderen zijn dol op kleur. En daar heeft het Franse merk Aigle goed naar geluisterd. Geel, rood of donkerblauw: met deze kinderlaarzen worden zelfs de meest grijze regendagen meteen een stuk minder somber. In deze vrolijk gekleurde regenbotjes krijgen alle jongens en meiden zin om erop uit te trekken. Bij Bubbles Gent vind je nog veel meer merken die weten wat kinderen leuk vinden.
  Zoek je kinderlaarsjes voor je stoere zoontje dan kun je ook kiezen voor een cool model van Pom d’Api. Opvallende kleuren en grappige opdrukken maken deze regenlaarzen stoer en eigenzinnig. Hij trekt ze het liefst nooit meer uit.

  Houd de voeten sneeuw- en regenvrij

  Regenlaarzen voor kinderen heb je het hele jaar door nodig. Of het nu herfst is of zomer: een stevige regenbui ligt altijd op de loer. Maar in de koude wintermaanden loop je tegen nog meer problemen aan. Want ook de sneeuw kan voor behoorlijk wat natte voeten zorgen. De kinderlaarzen van Falcotto zorgen zowel bij regen als bij sneeuw voor een optimale bescherming. Deze praktische regenlaarsjes hebben bij de schacht een extra koord zitten waarmee je ze kunt aansnoeren. Zo is zijn je kinderen klaar voor ieder seizoen!

  Bron foto: Aigle

  Tags: , , , ,

Comments are closed.