• 23
  dec

  Een heerlijke winter met de comfortabele kindersloffen van Living Kitzbuhel

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/een-heerlijke-winter-met-de-comfortabele-kindersloffen-van-living-kitzbuhel/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Een heerlijke winter met de comfortabele kindersloffen van Living Kitzbuhel

  In de koude wintermaanden kruip je samen met je kinderen ’s avonds gezellig nog even op de bank. Maar je wilt wel dat ze het lekker warm hebben. De kindersloffen van Living Kitzbuhel geven je kind al het comfort dat het verdient. De haartjes zijn gewassen en nu nog even TV kijken of een boekje lezen voor het slapengaan: met deze leuke kinderslofjes aan de voeten sluit je de dag perfect af!

  Extra warmte tijdens de koude winter

  De kindersloffen van Living Kitzbuhel zijn lekker zacht en warm. De binnenzool en de voering is helemaal gemaakt van wol zodat de kou geen vat meer heeft op de kindervoetjes. De wintermaanden worden voor je zoon of dochtertje meteen een stuk aangenamer. Want het is natuurlijk heerlijk om na een middagje buitenspelen deze warme kinderslofjes aan te kunnen trekken. Kan jouw kleine thuis echt niet stilzitten? De pantoffels van Living Kitzbuhel zijn ook stevig genoeg om alle capriolen van je kind aan te kunnen. De zolen zijn namelijk gemaakt van kunststof zodat ze er gewoon lekker in huis mee rond kunnen rennen.

  Kleurrijke kindersloffen met schattige en stoere motieven

  De collectie van Living Kitzbuhel springt in het oog door de vrolijke kleuren en de grappige thema’s. Ieder kind wordt direct verliefd op de schattige en stoere pantoffels van dit merk. Voor jongens zijn er bijvoorbeeld sloffen te vinden met beren en zelfs met een draak of een kasteel. Hierin voelt jouw kleine zoontje zich al een stoer ventje. Maar ook aan de meiden is gedacht. Voor je haar zitten er schattige kinderslofjes in de collectie met bloemen of dieren in haar lievelingskleuren roze, blauw of rood. De winter kan nu niet lang genoeg duren!

   

  Bekijk de Living Kitzbuhel collectie

   
   

  Bron foto: Living Kitzbuhel

  Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.