• 19
  dec

  Geef de winter geen kans met heerlijke warme schoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/geef-de-winter-geen-kans-met-heerlijke-warme-schoenen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Geef de winter geen kans met heerlijke warme schoenen

  Droom je ook van een witte kerst? Misschien wel, maar als mama of papa wil je toch het liefst dat je kinderen gezonde en warme voeten hebben. Sneeuw, wind, regen en ander guur winterweer zorgt er wel eens voor dat de voetjes van je bengels helemaal nat zijn als ze thuiskomen van school. Geen nood, wij hebben een groot aanbod schoenen die helemaal winter-proof zijn. Halt aan de koude!

  Naast een echte wintermaand is december ook de feestmaand bij uitstek.

  Dit maakt december het ideale tijdstip om eens bij ons binnen te springen. Ouders kopen dikwijls schoenen voor de kinderen bij het begin van het nieuwe schooljaar. Dit maakt dat sommige schoenen in december al te klein zijn. Met een nieuw paar stappers in december sla je twee vliegen in één klap: je kinderen kunnen met gepaste schoenen naar school gaan, én ze zijn mooi in het nieuw gekleed voor het kerstfeest en het voorlezen van de jaarlijkse nieuwjaarsbrief.

  Wie het schoentje past, trekke het aan

  Let er bij je kinderen steeds op dat hun schoenen niet te klein worden. Om echt goed te stappen heeft je bengel voldoende ruimte nodig aan de tenen én de hiel. Het beste kun je dit controleren door je wijsvinger achteraan aan de hiel in de schoen van je kind te plaatsen. Daarna druk je met de duim van de andere hand op de top van de schoen. Aan beide kanten moet er toch wel een vingerdikte plaats zijn. Zoniet gebeurt het vaker dan nodig dat je kindje valt tijdens het spelen. Of op lange termijn kan de groei van de voet belemmerd worden.

  Op zoek is naar stoere bottines of leuke winterlaarsjes?

  Goed idee. Let erop of je de binnenzool uit de schoen kan halen. Zo kun je ‘s avonds deze zool laten verluchten als zoon- of dochterlief in een plas gesprongen heeft. De volgende dag zijn de schoenen weer helemaal droog en prettig om dragen.

  We hopen je graag eens tijdens de eindejaarsdagen te verwelkomen in onze winkels in Gent en Antwerpen! Daar zijn we altijd klaar om je te helpen met meer tips en inspiratie.

Comments are closed.