• 26
  dec

  Gezond en verantwoord naar buiten met Bubbles

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/gezond-en-verantwoord-naar-buiten-met-bubbles/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Gezond en verantwoord naar buiten met Bubbles

  Over vijf jaar, als je kinderen ouder zijn en de wereld gelukkig weer normaler aanvoelt, kijken we met zijn allen terug op 2020, het jaar waarin alles op zijn kop stond.

  De coronapandemie heeft overal zijn sporen nagelaten. Voor de allerkleinsten, die gewoon waren om veel buiten te spelen, vrienden op te zoeken en te genieten van dierentuinen en pretparken, is dit jaar bizar verlopen.

  Dit jaar moeten we veel nalaten, maar mogen we nog voldoende ondernemen, mits veilig en verantwoord. Trek je kinderen een goed paar Bubbles schoenen aan en laat ze weer volop kind zijn.

   

  Het juiste schoeisel voor strand, bos en bergen

   

  Als we niet met zijn allen op elkaar lopen, kunnen we in België genoeg plekken vinden om actief buiten te zijn. De stranden langs de Noordzeekust zijn ook als het niet zonnig is, een belevenis.

  Een lange wandeling door een herfstbos is een uitgelezen kans om je kinderen bekend te maken met paddestoelen en ze eens flink te laten ravotten. Iets avontuurlijker is een wandeltocht door de Ardennen. Het is wel van belang dat ze zich goed aankleden en de juiste schoenen aan hebben.

  Schoenen die waterdicht en winddicht zijn, voldoende warmte vasthouden en tegen een stootje kunnen. Schoenen als Bubbles, bijvoorbeeld.

   

  Kies voor kwaliteit, juist voor jonge voeten

   

  Bubbles te Gent levert pure kwaliteitsschoenen voor opgroeiende kinderen. Kindervoeten zijn nog volop in ontwikkeling en verdienen maximale ondersteuning.

  Omdat kinderen graag spelen en ravotten, moeten kinderschoenen ook stoer en stevig zijn. Als ze daarnaast ook hip en cool ogen, zullen je kinderen ze ook graag dragen.

  Bubbles schoenen voldoen aan al deze eigenschappen. Je kunt kinderschoenen natuurlijk online kopen, maar beter is het om een afspraak te maken bij Bubbles Gent.

  Tags: , , ,

Comments are closed.