• 27
  mrt

  Het belang van een goede pasvorm bij kinderschoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/het-belang-van-een-goede-pasvorm-bij-kinderschoenen/
  by
  posted in Tips & advies

  Vanaf het moment dat je kind op eigen benen rond kan stappen dien je als ouder goed passende en kwalitatieve kinderschoenen te kopen. Vraag je je nu ook af hoe je weet wanneer kinderschoenen nou eigenlijk goed passen? Bubbels helpt je graag verder.

  Waarom is een goede pasvorm noodzakelijk

  Kindervoeten blijven zich in rap tempo ontwikkelen. Tot de leeftijd van 12 jaar verandert de maat van kinderschoenen om de paar maanden. Om de snelle ontwikkeling van de voeten te ondersteunen is een kwalitatieve kinderschoen met goede pasvorm een absolute must. Niet alleen voor de voeten is een goede pasvorm van belang, ook de rug die zich nog volop aan het ontwikkelen is kan door een verkeerde schoendracht schade oplopen.

  Kinderschoenen met de juiste pasvorm

  Een goede pasvorm begint natuurlijk met de juiste schoenmaat. Een te grote schoen kan ongelukken veroorzaken, terwijl een te kleine kinderschoen de voeten afknelt en de doorbloeding van de voeten belemmerd. Afgezien van het feit dat een te kleine schoen niet prettig is, kan het te lang dragen van kleine kinderschoenen problemen opleveren bij de verdere groei en ontwikkeling van de voeten. Te groot of te klein heeft echter niet alleen te maken met de maat, de breedte van de kinderschoenen speelt eveneens een belangrijke rol bij de keuze voor een goede pasvorm.

  Hippe kinderschoenen

  De optimale kinderschoen is gemaakt van hoogwaardig en soepel materiaal, waardoor deze zich naar de vorm van de kindervoet aan kan passen. Deze schoenen vind je bij Bubbles Gent. Je vindt er niet alleen kinderschoenen met een goede pasvorm, maar de kwalitatieve schoenen zijn bovendien hip en cool, speciaal ontworpen voor de moderne jeugd.

  Kom gerust langs en laat je door de gepassioneerde eigenaresse persoonlijk adviseren welk hip paar kinderschoenen het beste past bij de voeten van je kind.

  Foto: Emilie Vercruyssen voor Banaline

  Tags: , , , ,

Comments