• 10
  sep

  Hippe schoenen voor het nieuwe schooljaar

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/hippe-kinderschoenen-voor-het-nieuwe-schooljaar/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Hippe schoenen voor het nieuwe schooljaar

  Een nieuw schooljaar is altijd weer spannend. Want worden de lessen moeilijk? En is de juffrouw of meester wel aardig? Maar een nieuw schooljaar betekent ook dat je kind nieuwe schoenen mag uitzoeken. Met de kinderschoenen van Bubbles Gent begint het schooljaar meteen goed!

  Hippe kinderschoenen voor onder de schoolbanken

  De schoenen voor dit najaar zijn allemaal weer hip en cool. De collectie kinderschoenen van Bubbles zit vol met dierenprints, felle kleuren en stoere applicaties. Wil je dochter met hippe kinderschoenen op school verschijnen? Dan kan ze kiezen voor stijlvolle laarzen of trendy sneakers. Beberlis heeft bijvoorbeeld een leuke collectie laarsjes waar jouw kleine meid direct verliefd op wordt. Want een hak bedekt met glitters of een opvallende zilveren strik kan ze echt niet weerstaan. Ninette en Fleur is nog zo’n merk met een mooie collectie laarzen. De effen lange laarzen zijn stijlvol én lekker warm. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze het koud krijgt als ze naar school loopt. Meiden die van een meer sportieve stijl houden, slagen zeker in de collectie van het merk HIP of Chérie. Deze hippe kinderschoenen vallen op door het gebruik van grappige dierenprints en nepbont. Met deze kinderschoenen van Bubbles mag ze gezien worden.

  Heerlijk ravotten op het schoolplein

  Op school moeten kinderen natuurlijk hard leren. Rekenen, taal, muziek: al deze lessen komen voorbij. Maar tijdens de pauze kunnen ze even heerlijk ontspannen op het schoolplein. Om lekker te kunnen rennen, klimmen en spelen, vind je een grote collectie sportieve kinderschoenen bij Bubbles Gent. Jongens voelen zich het lekkerst op hippe kinderschoenen van Bana&Co of Rondinella. Beide merken zijn lekker kleurrijk en zijn afgewerkt met stoere applicaties. Misschien loopt je zoontje binnenkort wel rond op hippe kinderschoenen met sterren of sportieve strepen. Ook het Italiaanse merk Momino weet precies wat jongens nodig hebben om het schoolplein onveilig te maken. De hoge modellen sneakers zitten stevig om hun voeten zodat ze onbezorgd kunnen spelen.

  In het nieuwe schooljaar zien je kinderen er graag weer cool en stoer uit. Kun je wel wat hulp gebruiken om het perfecte paar kinderschoenen bij Bubbles Gent te vinden? Wij helpen je graag!

  (Blog foto: www.godigitalmarketing.com)

  Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.