• 02
  jun

  Hoe kies je een hippe/goede kinderschoen?

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/hoe-kies-je-een-hippegoede-kinderschoen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Hoe kies je een hippe/goede kinderschoen?

  Weet je nog het moment dat je jouw kleine spruit voor het eerst in jouw armen hield? Ondertussen is hij/zij al flink gegroeid en zet het de eerste stapjes. Fantastisch om te zien! Ook kleuters en kinderen zetten steeds meer stappen en kunnen wel een goede schoen gebruiken. Maar hoe kies je nu hippe/goede kinderschoen?

  Comfortabel en hip – de ideale kinderschoen bij Bubbles

  Kinderen hebben graag een mooie en coole schoen, terwijl ouders liefst ook een degelijke schoen willen. Uiteraard moet hun oogappel er ook goed uitzien. Bij Bubbles te Gent vind je die ideale combinatie van beide criteria. An is het gezicht van deze hippe winkel voor kinderen en hun ouders. Ze is hulpvaardig en staat je graag bij in je keuze naar de ideale schoen voor jouw kind(eren). Ze is door iedereen gekend en haar persoonlijke aanpak wordt ook heel erg door de klanten geapprecieerd. Ze deelt haar persoonlijke ervaringen omdat een verkoopspraatje je niet echt verder helpt. Sinds kort kun je ook in Antwerpen terecht voor persoonlijk advies bij je zoektocht naar de ideale kinderschoen.

  De ideale kinderschoen vinden – Tips & Tricks

  Wanneer je op zoek bent naar een kinderschoen die zowel stijlvol als kwaliteitsvol is, dien je met enkele vereisten rekening te houden.

  Kies voor een flexibele loopzool.
  Kies voor een stevige hiel voor een goede ondersteuning.
  Kies voor een goede sluiting zodat de schoen gemakkelijk aan blijft.
  Kies de juiste maat: niet te klein, maar ook niet te groot. Passen is belangrijk!
  Zorg voor wat afwisseling.
  Staar je niet blind op de prijs. De prijs zegt niet alles!

  Benieuwd naar An’s professionele advies? Kom dan zeker eens langs in Gent of Antwerpen. Je vindt er ongetwijfeld de schoen waar jouw kind lang geniet van zal hebben!

Comments are closed.