• 11
  jun

  Hoe maak je die sneakers weer helemaal wit?

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/hoe-maak-je-die-sneakers-weer-helemaal-wit/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Hoe maak je die sneakers weer helemaal wit?

  Wat zijn we allemaal gek op mooie sneakers. Enkel is het erg vervelend dat ze niet zo wit blijven.

  Lees hier snel de beste tips om die leuke schoenen weer helemaal wit te maken.

   

  Witter dan wit

   

  Met de zomer in aantocht zie je die zomerse witte schoenen weer tevoorschijn komen. Heel leuk, totdat een onverwachte bui valt en jouw schoenen niet meer zo wit zijn. Gelukkig zijn er enkele handige tips en tricks om die lievelingsschoenen weer stralend wit te krijgen.

   

  Witte azijn

   

  Een heus wondermiddel in schoonmaken is witte azijn. Ook voor jouw schoenen kan het wonderen doen! Doe wat witte azijn op een oude doek of op wat keukenpapier. Je kunt het vuil zo van de sneaker afvegen.

   

  Shampoo

   

  Ook shampoo kan hardnekkig vuil van jouw schoenen verwijderen. Neem een schone doek, wat keukenrol of een oude tandenborstel en doe er wat shampoo over. Reinig de sneaker vervolgens met wat warm water. Als er wat schuim wordt gevormd zal het vuil zo ook loskomen van de schoenen.

   

  Veters

   

  Een gouden tip: enkel de veters vervangen doet jouw schoenen al heel wat schoner lijken. Veters worden namelijk snel vies door allerlei vuil aan jouw handen en slepen ook al eens over de grond. Veters worden hierdoor veel sneller vuil dan de schoenen zelf.

   

  Nagellak

   

  Heb je een plekje op jouw sneaker dat je maar niet wegkrijgt? Dan kan witte nagellak jou helpen om dat plekje wat te camoufleren. Het is natuurlijk niet de beste oplossing omdat het plekje niet helemaal weg is, maar zo kun je wel langer genieten van jouw kwaliteitssneakers.

   

  Vaseline

   

  Witte leren schoenen weer schoon krijgen, het kan met een product dat je vast nog wel ergens in een of andere kast hebt staan: Vaseline. Deze ietwat vettige substantie dien je op de vieze plekken te smeren. Vervolgens laat je de schoenen zo enkele uurtjes staan. Nadien kun je het smeersel, inclusief de vlekken, heel eenvoudig met een doekje van de schoenen vegen.

   

  Kwaliteit moet je onderhouden

   

  Kwalitatieve kinderschoenen kosten wat meer dan de doorsnee schoenen die je tegenwoordig in allerlei schoenwinkels kunt vinden. De schoenen bij Bubbles zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Ze zijn enerzijds uitgerust met het beste comfortmateriaal, anderzijds zijn ze door hun degelijkheid makkelijk te onderhouden waardoor ze nog langer meegaan. Een duurzame investering dus! Kom snel ons aanbod ontdekken en maak kennis met schoenen van oerdegelijke kwaliteit.

Comments are closed.