• 11
  apr

  Ik ga op reis en neem mee…

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/ik-ga-op-reis-en-neem-mee/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Ik ga op reis en neem mee…

  De zomer komt eraan! Dat betekent dat die dromen over stadswandelingen langs Italiaanse piazza’s of hikes in de Zwitserse bergen eindelijk waar worden gemaakt. Je ziet het al helemaal voor je: gezellig met het hele gezin gelato’s eten na een lange wandeltocht. Zalig, zo’n vakantie, totdat de kleinste de volgende dag plots geen voet meer wil verzetten. De reden? Pijnlijke blaren op de voeten. Tja, die schoenen van hem leken leuk in de winkel, maar nu… En dat al op dag twee! Tien pakken blarenpleisters later…

   

  Comfortabele schoenen

  Om te zorgen dat je alles uit je vakantie kan halen, zijn goede schoenen niet enkel essentieel voor jou, maar ook voor de voetjes van je kinderen. Het is heel belangrijk dat die schoenen niet enkel hip zijn, maar ook de nodige comfort aanbieden voor de voet en van kwalitatief materiaal zijn. Je hoeft daar zeker geen vijf paar schoenen voor in te pakken. Spaar je ruimte voor leuke boeken en zomerkleedjes in plaats van schoeisel en blarenpleisters. Bij Bubbles hebben we de juiste schoen voor elk type vakantie.

   

  Sandalen

  In onze winkel hebben we een breed aanbod aan hippe sandalen zodat de voetjes goed kunnen luchten: van stoere Birckenstocks tot kleurrijke sandalen van Pom d’Api. De bandjes van sandalen zijn verstelbaar en dat maakt ze de perfecte schoen voor een groeiend kindervoetje. Bij Bubbles vind je zowel sandalen met een open als met een gesloten neus. Zeker voor de allerkleinsten zijn die laatste een echte aanrader: ideaal voor een warme en actieve vakantie. 

   

  Sneakers

  Geen warme bestemming in het vooruitzicht, of een plek gekozen waar het weer even wispelturig is als hier? Een volledig gesloten schoen zoals een sneaker is de oplossing. Geen zorgen over een beetje regen, want sneakers zijn niet enkel cool schoeisel, ze zijn ook perfect om lange afstanden mee af te leggen in alle weersomstandigheden. De stevige zool biedt langdurige steun. Een hippe sneaker is een duurzame keuze die ook na de vakantie nog véél gedragen kan worden. 

  Online kan je al eens kijken naar de verschillende modellen die we aanbieden en t.e.m. welke maat we verkopen. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste schoen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel te Gent. An helpt je graag verder.

Comments are closed.