• Over Bubbles kinderschoenen

  bubbles-kinderschoenen-etalage-gentAls je Bubbles kent, dan ken je An. Het was een droom die in vervulling ging. Met de geboorte van haar dochter was de interesse aangewakkerd. Een zoektocht naar de perfecte kinderschoen voor elke leeftijd. Sindsdien was An’s droom: een eigen winkel in kinderschoenen! En in 1997 ging ze ervoor. Bubbles kinderschoenen was een feit en bleek al snel een succes te zijn. Het is dan ook de missie van Bubbles om ouders zo goed mogelijk bij te staan bij de keuze van de juiste kinderschoen. Bubbles gaat steeds op zoek naar ideale mix tussen een mooi, hip model en de beste kwaliteit.

   

  Persoonlijk advies

  IMG_3701Kinderschoenen zijn voor An een echte passie geworden. Het gaat om veel meer dan een paar schoenen uit het rek kiezen. Zo zijn de eerste stapjes van een kind voor elke ouder een belevenis die je nooit meer vergeet en dan zijn stevige, comfortabele babyschoenen heel belangrijk. Welke schoentjes kies je best als je kleinste naar de crèche gaat of naar de kleuterschool? An weet er raad mee! Elke schoen heeft z’n verhaal, elke stap is een beleving. Daarom weet An precies hoe elke schoen zit, welke schoen het beste past bij welke voet en dát maakt het verschil.

   

  Spring gerust eens binnen

  Je vind ons tussen Gent centrum en Gent Sint-Pieters op de Kortrijksesteenweg 60. We zijn open van dinsdag tem zaterdag van 10u tot 18u. Bekijk onze exacte openingsuren en kom gerust eens langs. We helpen je graag verder!

   

  Bekijk onze collecties