• 16
  jan

  Kinderschoenen met velcro: perfect voor een actieve schooldag!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/kinderschoenen-met-velcro-perfect-voor-een-actieve-schooldag/
  by
  Reacties uitgeschakeld voor Kinderschoenen met velcro: perfect voor een actieve schooldag!

  Tijdens een schooldag gebeurt er van alles. Het ene moment moeten kinderen opletten op wat de juf hen vertelt en het andere moment mogen ze helemaal losgaan op het schoolplein of in de gymzaal. En dan is het wel zo handig als je zoon of dochter de kinderschoenen zelf aan- en uit kan trekken. De schoenen met velcro zijn hier natuurlijk perfect voor!

  Maak het jezelf gemakkelijk

  De drukte van de schooldag begint ’s ochtends vroeg al in huis. De kinderen moeten naar school, maar eigenlijk ben je zelf nog niet zover om de deur uit te gaan. Alle beetjes helpen op zo’n moment. Dus hoe fijn is het als je kind zelf al de schoenen heeft aangetrokken? En je zult zien dat je zoontje straks trots aan de juf vertelt dat hij al een echte grote jongen is. Ook op school zijn kinderschoenen met velcro erg praktisch. Staat er een gymles op het programma? De juffen en meesters hebben vast geen tijd om ieder kind met de schoenen te helpen. Dragen ze schoenen met velcro dan kunnen grote jongens en zelfstandige meiden dit al helemaal zelf.

  De leukste merken kinderschoenen met velcro

  Alle schattige en stoere kinderschoenenmerken hebben wel een aantal modellen met velcro in de collectie. Wat dacht je van de hippe, kleurrijke jongensschoenen van Banaline? Dit merk werkt veel met contrasterende kleuren waardoor er een coole collectie staat voor stoere kleine mannen. Voor meisjes mag het natuurlijk allemaal wel wat schattiger. En dat heeft het Italiaanse merk Rondinella goed begrepen. De vele strikjes, bloemetjes maken deze schoenen helemaal af. Met deze mooie kinderschoenen wordt de schooldag nog leuker!

  Bron foto: Rondinella

  Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.