• 28
  apr

  Kinderschoenen voor speciale gelegenheden

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/kinderschoenen-voor-speciale-gelegenheden/
  by
  posted in Tips & advies

  Heb je een bruiloft in het verschiet? Of moet je kind er mooi uitzien voor een etentje met de familie? Voor deze speciale gelegenheden, wil je kinderschoenen die wat netter zijn dan wat ze op een gewone schooldag dragen. Die afgetrapte gympen waar je zoon zo graag op rondloopt, zijn hier niet bepaald geschikt voor. En die versleten laarsjes van je dochter, moeten echt vervangen worden voor het feest. Daarom koop je bij Bubbles Gent de leukste kinderschoenen voor al die speciale momenten.

  Stoer en hip naar het feest

  Misschien schrikt je kind al wanneer hij of zij op zoek moet naar nette schoenen. Maar kinderschoenen voor een bruiloft of feestdag, hoeven zeker niet stijf en saai te zijn. Verre van dat zelfs! Want bij Bubbles Gent, koop je kinderschoenen die niet alleen netjes zijn, maar tegelijkertijd stoer en hip. Zo maak je de feestelijke outfit van je dochter helemaal af met onze glitterballerina’s. Of je kiest voor de vrolijk gekleurde schoenen met gesp van het merk Beberlis. Deze staan schattig bij het leuke jurkje dat je voor haar hebt gekocht. En je zoontje steelt helemaal de show met de veterschoenen van Banaline of de schoenen met velcro van Chérie. Hiermee ziet je kind er netjes uit en toch kan hij er heerlijk op rondrennen. Wedden dat je kind zich nu verheugt op die bijzondere dag? Je zoon of dochter loopt de hele dag trots rond op de nieuwe kinderschoenen van Bubbles Gent.

  De leukste kinderschoenen koop je bij Bubbles

  Heb je binnenkort zo’n speciale dag? Kom dan langs bij An! Hier laat je je verrassen door de leuke collectie kinderschoenen van Bubbles Gent. Je hebt altijd ruime keuze uit de leukste schoenen voor alle gelegenheden. Heb je behoefte aan goed advies? Ook dan staat An voor je klaar.

  Bron foto: Beberlis.com

  Tags: , ,

Comments