• 05
  dec

  Klaar voor de wintersport met de sneeuwlaarzen van Falcotto

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/klaar-voor-de-wintersport-met-de-sneeuwlaarzen-van-falcotto/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Klaar voor de wintersport met de sneeuwlaarzen van Falcotto

  De wintersport is misschien wel de leukste vakantie van het jaar. Je kunt weer samen met het hele gezin op de latten staan of tijdens een wandeling gewoon lekker genieten van het mooie winterse plaatje om je heen. Maar als je op wintersport gaat, moet je natuurlijk ook goed nadenken over de kinderschoenen die je meeneemt. Want alleen met goede sneeuwlaarzen kunnen je kinderen onbezorgd genieten van deze heerlijke vakantie.

  Trek erop uit met de sneeuwlaarzen van Falcotto

  De sneeuw heeft op kinderen een magische aantrekkingskracht. Het liefst willen ze de hele dag met een slee de heuvels af en elkaar bekogelen met sneeuwballen. De kinderschoenen van Falcotto zijn ideaal om mee te nemen naar de wintersport. De sneeuwlaarzen zijn zo ontworpen dat ze de winterse omstandigheden perfect aankunnen. Dankzij de grove zolen van deze kinderschoenen kan je zoon of dochter onbezorgd rennen, klimmen en sneeuwpoppen maken zonder daarbij het evenwicht te verliezen.

  Warme voetjes tijdens de wintersport

  De leuke sneeuwlaarzen van Falcotto houden de kwetsbare kindervoetjes heerlijk warm. En dat is wel nodig als je de hele dag in de kou loopt. De laarsjes zijn waterdicht waardoor de natte sneeuw geen kans krijgt om naar binnen te dringen. Aan de bovenkant kun je de sneeuwlaarzen met behulp van een touwtje zelfs nog wat strakker aantrekken. Hierdoor zijn de kindervoeten optimaal beschermd als het buiten plotseling begint te sneeuwen.

  Stoere sneeuwlaarzen voor een echte winterse stijl

  Falcotto heeft een coole collectie sneeuwlaarzen in kleuren die echt bij de winter passen. Met deze zwarte, blauwe of rode kinderschoenen loopt jouw kleine doerak binnenkort vol trots rond in de Alpen. Als kinderen deze stoere sneeuwlaarzen mogen dragen, krijgen ze meteen zin om volgend jaar weer te gaan. De wintersport wordt zo nog leuker!

   

  Bekijk de Falcotto collectie

  Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.