• 19
  mei

  Klaar voor de zomer met de futuristische trend!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/klaar-voor-de-zomer-met-de-futuristische-trend/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Klaar voor de zomer met de futuristische trend!

  Je hebt ze vast al wel in onze winkel gezien: kinderschoenen met een futuristische look. Ze zijn te herkennen aan de opvallende glitters en het glimmende metallic, en dan het liefst in de kleuren goud en zilver. Leuk!

  Futurisme in de mode

  Trends komen en gaan. Ook de futuristische trend is niet nieuw. Het futurisme is namelijk een stroming die al aan het begin van de twintigste eeuw in Italië is ontstaan. In eerste instantie ging het om kunst, maar het werd snel ingelijfd door de modewereld. De gekke vormen en glanzende stoffen waren in de jaren ’70 en ’80 een grote inspiratiebron voor ontwerpers en andere creatievelingen. Denk maar aan David Bowie, die die graag in de meest futuristische outfits het podium op ging. Deze coole trend is nu dus weer helemaal terug. En bij Bubbles Gent doen we hier graag aan mee.

  Dat wordt een leuke zomer!

  Op scholen zie je al heel wat kinderen rondlopen met een paar glanzende schoenen aan hun voeten. Vooral voor jonge meiden is de futuristische trend echt te gek. Het grappige is dat elk merk er weer een eigen draai aan geeft. Zo heeft Pinoccio veel sportieve modellen met mat goud, zilver en glanzende sterren. En als het zonnetje schijnt, gaat het metallic nog harder glanzen. Hoe leuk is dat? Momino kiest er liever voor om de kinderschoenen helemaal te bezaaien met glitters. Als het licht op de juiste manier op de schoenen valt, lijkt het net alsof er kleine lichtjes in zitten. Het Nederlandse Wild combineert de futuristische trend dan weer met opvallende prints. Met deze hippe kinderschoenen kan de zomer niet meer stuk!

Comments are closed.