• 23
  sep

  Kom langs voor onze nieuwe collectie

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/kom-langs-voor-onze-nieuwe-collectie/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Kom langs voor onze nieuwe collectie

  De nieuwe collectie kinderschoenen is binnen! We hebben korte laarsjes, stoere sneakers, comfortabele loafers en nog veel meer. Met welk paar loop jij de winkel uit?

  De leukste kinderschoenen voor elke leeftijd

  Het is ons weer gelukt om een leuke collectie samen te stellen voor de komende herfst- en wintermaanden. Meiden kunnen kiezen voor [strong]bottinen met strikjes, een randje nepbont of andere grappige details[/strong]. Draagt ze liever schoenen met veters? Misschien valt ze dan wel voor een paar fleurige schoenen waar sterren of vrolijke dieren op prijken. De nieuwe jongenscollectie zit vol met coole sneakers en andere sportieve modellen. Er zijn veel kleurrijke schoenen, maar voor de oudere jongens hebben we ook exemplaren in [strong]stoere bruintinten[/strong]. Hoe cool is dat? Voor de allerkleinsten is er zelfs een aparte collectie met schattige parkschoentjes. Zo kunnen ze dit seizoen veilig de eerste stapjes zetten.

  Nieuwe én oude vertrouwde merken

  Kwaliteit staat bij ons voorop. En we kiezen altijd merken uit die dezelfde filosofie hebben. Dit seizoen kom je bij ons veel vertrouwde namen tegen. We hebben onder andere kinderschoenen van [strong]Beberlis[/strong], Falcotto, Koel4Kids en [strong]Pinocchio[/strong]. Toch hebben we daarnaast een aantal nieuwe merken in de collectie opgenomen. [strong]JFF[/strong] is bijvoorbeeld zo’n schoenenmerk dat we sinds kort in onze winkel verkopen. De kinderschoenen zijn hip, stevig én er zit altijd wel iets geks in verwerkt. Deze combinatie past natuurlijk perfect bij Bubbles Gent.

  Hulp nodig? Vraag advies

  Soms is het lastig om uit al die kinderschoenen een goede keuze te maken. Daarom staan we je graag bij met persoonlijk advies. Op deze manier weet je zeker dat jouw kind lekker van zijn of haar nieuwe schoenen gaat genieten!

Comments are closed.