• 02
  okt

  Laat de winter maar komen met deze leuke schoenentrends!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/laat-de-winter-maar-komen-met-deze-leuke-schoenentrends/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Laat de winter maar komen met deze leuke schoenentrends!

  De dagen worden weer korter en de zonnige zomerdagen behoren nu echt tot het verleden. En dat betekent dat het tijd is voor nieuwe kinderschoenen. Het liefst koop je schoenen waar je kinderen lekker mee door de bladeren kunnen rennen en die hun voeten warm houden als het buiten begint te sneeuwen. Maar je wilt natuurlijk ook dat ze er trots mee de school binnen lopen. Met deze leuke herfst- en wintertrends zijn jouw kinderen klaar voor de komende maanden.

  De mooiste trends voor jonge meiden

  Bij kouder weer zijn korte laarsjes ideaal. En in het seizoen 2014/2015 passen deze kinderschoenen perfect bij de smaak van jouw kleine diva. Want de collecties zijn alles behalve saai. Kies bijvoorbeeld voor laarzen met stoere studs en gespen. Deze trend zie je terug bij merken als Pinocchio en STONES and BONES. Een opvallende schoenentrend is het gebruik van metallic kleur. Goud, zilver of roze: alles wat glimt past helemaal in deze tijd. Meiden kunnen dit seizoen ook helemaal los met grappige prints en speelse bontjes. Zowel Ninette en Fleur als Koel4Kids gaan mee in deze trend. Met deze hippe kinderschoenen weet jouw dochter lekker op te vallen als ze op school komt.

  Comfortabele kinderschoenen voor stoere jongens

  Voor jongens is er maar één woord dat de trend van komend seizoen omschrijft: stoer. De kinderschoenenmoeten perfect aansluiten bij het dagelijks leven van actieve jongens. Met een stoer model schoenen kunnen ze onbezorgd de wereld ontdekken. Dit concept is door de ontwerpers van Banaline vertaald naar jongensschoenen met legerprints en donkere zolen. En dat heeft meteen een ander voordeel. Want witte zolen blijven nooit schoon tijdens het buitenspelen in de herfst en winter. Je ziet dit seizoen veel kinderschoenen met natuurlijke tinten. Bij Rondinella vind je coole modellen in bruin of grijs. Voor extra gemak zijn ze vaak voorzien van klittenbandsluitingen. Een echte kleine man wil gewoon zijn schoenen zelf aan- en uit kunnen doen!

  Bron foto: Stones and Bones

  Tags: , , , , ,

Comments are closed.