• 27
  nov

  Lekker warme voetjes met leuke bottines

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/lekker-warme-voetjes-met-leuke-bottines/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Lekker warme voetjes met leuke bottines

  Staat je zoontje vol verlangen naar buiten te kijken als het sneeuwt? Of wil je dochter op een koude zaterdagmiddag graag met haar vriendinnetjes naar de speeltuin? Kinderen laten zich nu eenmaal niet tegenhouden door de kou. Daarom zijn bottines dé ideale kinderschoenen voor deze tijd van het jaar. Want hoe koud het buiten ook is, met bottines blijven hun voetjes altijd warm. Zo kunnen je kinderen zich ook tijdens de koude wintermaanden heerlijk uitleven!

  Breng kleur in de grauwe dagen

  In de winter zijn de dagen grauw en grijs genoeg, maar met kinderschoenen kun je in elk jaargetijde een beetje kleur in het leven brengen. Zo heeft het merk Pinocchio
  bijvoorbeeld rode en blauwe bottines in de collectie. Deze kan je dochter gewoon dragen bij een spijkerbroek of een leuk jurkje. Ook Ocra heeft schattige bottines voor jouw kleine. Wat dacht je van coole kinderschoenen die bedekt zijn met sterren? Of misschien wordt je dochter verliefd op bottines met een bontrandje. Met deze hippe kinderschoenen wordt de winter extra leuk.

  Stoere bottines voor echte jongens

  Bottines zijn niet alleen leuk voor meiden, maar ook jongens lopen er graag op rond. Naar school, een wandeling met de hond of een middagje spelen in de buurt: deze coole kinderschoenen kunnen ze altijd en overal dragen. Koel4Kids doet wat dat betreft zijn naam eer aan. Stoere modellen, legerprints en grove zolen vormen de basis van deze collectie kinderschoenen. Dit is precies waar jongens zich lekker in voelen. Deze leuke bottines houden hun voeten meteen comfortabel warm. En dat is wel nodig in deze tijd van het jaar!

   

  Bekijk onze bottines voor jongens en meisjes

  Bron foto: koel4kids.nl

  Tags: , , , , ,

Comments are closed.