• 29
  sep

  Met deze stevige kinderschoenen wandel je zo de herfst door

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/met-deze-stevige-kinderschoenen-wandel-je-zo-de-herfst-door/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Met deze stevige kinderschoenen wandel je zo de herfst door

  In de herfst moeten je kinderen goed voorbereid zijn voor ze naar buiten gaan. Regen, wind en kou: elke dag krijgen ze weer te maken met andere weersomstandigheden. Gelukkig vind je bij Bubbles Gent een mooie collectie met stevige kinderschoenen, bottines en regenlaarzen die perfect zijn voor het herfstseizoen!

  Goed voorbereid de herfst in

  Vanaf september gaat de temperatuur langzaam naar beneden. En dat gaat de komende maanden alleen maar erger worden. Met de juiste schoenen heeft je kind toch lekker warme voetjes als hij of zij buiten loopt. Een goede voering kan bijvoorbeeld al een heel verschil maken. Maar er is nog een probleem waar je in de herfst mee te maken krijgt. Door de vallende bladeren en de regen kan het onderweg soms namelijk verraderlijk glad zijn. Daarom hebben de stevige kinderschoenen van Bubbles Gent allemaal goede zolen die perfect zijn voor deze tijd van het jaar. Zo weet je zeker dat je kind telkens stevig op zijn of haar benen blijft staan.

  Het bos in met warme bottines aan de voeten

  De herfst is natuurlijk hét seizoen bij uitstek om met het hele gezin naar het bos te gaan. Misschien vinden jullie zelfs wel wat eikels of kastanjes zodat er bij thuiskomst heerlijk geknutseld kan worden. Hoe leuk is dat? Maar tijdens zo’n middag in het bos, heeft je zoon of dochter wel stevige kinderschoenen nodig. Bottines zijn hier perfect voor. Bubbles Gent heeft een ruim assortiment van deze korte laarsjes. Koel4Kids en Pom d’Api hebben een coole collectie bottines speciaal voor jongens. Meiden kiezen juist graag voor de laarsjes van Brilla. De leuke meidencollectie van dit merk zit vol met echte herfstkleuren. Kiest jouw kleine meid voor okergeel, donkerblauw of toch voor een warme kleur rood? Ook de bottines van HIP vallen bij meisjes altijd in de smaak. Het zijn vooral de vrolijke sterretjes, grappige dierenprints en opvallende stiksels waardoor deze collectie met stevige kinderschoenen maar moeilijk te weerstaan is.

  Hippe regenlaarzen voor een regenachtige herfstdag

  Het weerbericht voorspelt in de herfst vaak weinig goeds. Staat er een periode met regen te wachten? Dan is het verstandig om voor je kinderen ook een paar regenlaarzen aan te schaffen. De hippe regenlaarsjes van het Italiaanse merk Falcotto zorgen ervoor dat de kindervoeten lekker warm en droog blijven. Aan de bovenkant van de schacht zit zelfs een extra touwtje zodat je de regenlaarsjes helemaal dicht kunt maken. Dankzij deze stevige kinderschoenen is er geen regendruppel meer die nu nog naar binnen komt. Laat die koude en natte herfstdagen maar komen!

   

  (Blog foto: www.hippeschoentjes.be)

  Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.