• 01
  feb

  Nieuw bij Bubbles Gent: Wild kinderschoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/nieuw-bij-bubbles-gent-wild-kinderschoenen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Nieuw bij Bubbles Gent: Wild kinderschoenen

  Trek je schoenen maar aan en stap de natuur in! Want bij Bubbles Gent verkopen wij sinds kort kinderschoenen van het Nederlandse merk Wild. De hippe jongens- en meidenschoenen zijn bedrukt met coole prints uit de natuur, zoals papegaaien, vossen of een mooie sterrenhemel. Hoe leuk is dat?

  Kinderschoenen met coole fotoprints

  De natuur is ongelofelijk bijzonder. Kijk gewoon eens naar die kleurrijke verenpracht van de papegaaien of naar de konijnen die vrolijk door het bos huppelen. Ook het schoenenmerk Wild is geïnspireerd geraakt door al dit moois wat de natuur te bieden heeft. En dat levert een eigenzinnige collectie op. De hippe kinderschoenen zijn bedrukt met haarscherpe fotoprints van dieren, bloemen, planten of bijzondere natuurverschijnselen. Met deze leuke kinderschoenen zie je de natuur echt in al haar schoonheid.

  Welk model valt bij jouw kind in de smaak?

  De kinderschoenen van Wild zijn niet alleen cool, maar vooral ook erg comfortabel. De stevige schoenen zijn zo gemaakt dat je kind er de hele dag door op kan rennen en spelen. Zelfs een hele dag in de natuur is geen enkel probleem. Bij Bubbles Gent kun je shoppen voor verschillende modellen. Enkelhoge veterschoenen, lage veterschoenen: welk model valt het beste in de smaak?

  Goed voor dier en natuur

  De natuur is dé inspiratiebron voor de ontwerpers van Wild. Het kan dus ook niet anders dan dat de kinderschoenen met respect voor dier en natuur worden gemaakt. Zo maakt Wild bijvoorbeeld gebruik van een geavanceerde digitale print techniek. Dit is veel minder belastend dan de traditionele printtechnieken die meestal gebruikt worden. Dus nu heb je een extra reden om eens rustig rond te kijken in die leuke collectie bij Bubbles Gent!

  (Blog foto: www.torbaytimes.co.uk)

  Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.