• 27
  jan

  Onderhoud van kinderschoenen: zo doe je dat!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/onderhoud-van-kinderschoenen-zo-doe-je-dat/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Onderhoud van kinderschoenen: zo doe je dat!

  In de winkel zien die nieuwe kinderschoenen er zo cool en leuk uit. Maar als je ze niet goed onderhoudt, gaat het mooie er helaas snel af. Regen, sneeuw, modder en ander vuil trekt namelijk gemakkelijk in de schoenen. De vlekken zijn vaak niet meer weg te krijgen, en het ingetrokken vuil komt ook de kwaliteit van het leer of textiel niet ten goede. Voor je het weet, zijn die leuke jongens- of meisjesschoenen dus alweer aan vervanging toe. Daarom adviseren we bij Bubbles Gent altijd om onderhoudsspray en leervet te gebruiken. Goed onderhoud van kinderschoenen zorgt ervoor dat ze een stuk langer mooi blijven!

  Onderhoudsspray biedt extra bescherming

  Kinderen zijn behoorlijk impulsief. Als er een vriendje of vriendinnetje voor de deur staat, trekken ze rap de schoenen aan en rennen ze naar buiten. Je krijgt amper de kans om ze te waarschuwen voor de naderende regenbui of de modderige plassen die in de speeltuin liggen. Met als gevolg dat de schoenen bij thuiskomst helemaal vuil zijn. Herkenbaar toch? Het is dus verstandig om de schoenen na aankoop meteen al een goede beschermlaag te geven. Onderhoudsspray zorgt voor een vuil- en waterafstotend laagje over de schoenen. Een felle regenbui of een glijpartij in de modder is nu geen probleem meer.

  Een behandeling met leervet

  Leren schoenen vragen extra aandacht. Leer moet namelijk gevoed worden zodat het geen kans krijgt om uit te drogen of te barsten.Speciaal vet houdt de leren schoenen lekker soepel. Maak het leer altijd schoon met een zachte, droge borstel voordat je met het vet aan de slag gaat. Vervolgens nog een laagje impregneerspray er overheen en de schoenen zien er weer uit als nieuw!

  (blog foto: juffrouwbaele.wordpress.com)

  Tags: , , ,

Comments are closed.