• 29
  nov

  Ontdek het geheim onze oudste kinderschoenenmerken

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/ontdek-het-geheim-onze-oudste-kinderschoenenmerken/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Ontdek het geheim onze oudste kinderschoenenmerken

  Er zijn van die kinderschoenenmerken die al generaties lang meegaan. Het Franse Pom d’Api (1870) is bijvoorbeeld zo’n merk. En ook Banaline (1897) en Rondinella (1936) zijn niet meer weg te denken uit onze winkel. Maar wat is nu eigenlijk het geheim van deze leuke merken?

  Het zit in de familie

  De passie voor kinderschoenen zit in iemands bloed. Bij Pom d’Api, Banaline en Rondinella is dat wel heel duidelijk. Deze schoenenmerken zijn namelijk [strong]allemaal overgegaan van vader op zoon[/strong] en zelfs op kleinzoon. Zo begint het verhaal van Pom d’Api bij schoenmaker Jean-Baptiste Rautureau. Vanaf 1870 verkoopt hij al handgemaakte schoenen aan de kinderen van het dorpje La Gaubretière. Met succes. Want inmiddels staat de vierde generatie van de familie Rautureau aan het roer van die leuke kinderschoenenmerk.

  Het draait om kwaliteit en vakmanschap…

  Vroeger werden kinderschoenen nog op een [strong]ambachtelijke manier[/strong] gemaakt. En wat gebeurt er als een vak van vader op zoon overgaat? Dan wordt de traditionele manier van werken natuurlijk met liefde doorgegeven. De kinderschoenenmerken Rondinella, Pom d’Api en Banaline staan stuk voor stuk bekend om het vakmanschap. Daarnaast worden de schoenen ook nog eens gemaakt echte kwaliteitsmaterialen. [strong]Het leer is zacht, soepel en ademend[/strong], en de zolen zijn licht en buigzaam. Een betere combinatie kun je je niet wensen.

  …maar natuurlijk ook om coole ontwerpen

  Kinderen zijn behoorlijk kritisch. Ze weten vaak precies wat ze wél en wat ze juist niet willen. En met kwaliteit en vakmanschap kun je hen dus echt niet overtuigen. Gelukkig zijn de collecties van Pom d’Api, Rondinella en Banaline ook gewoon ontzettend cool. Misschien valt je dochter wel voor een paar schoenen waar dieren, hartjes of gekke gezichtjes op staan. Of kiest je zoontje toch liever voor stoere sneakers met groen, gele en rode strepen? Deze hippe kinderschoenenmerken hebben het allemaal!

Comments are closed.