• 04
  feb

  Rondinella kinderschoenen: Italiaanse kwaliteit

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/rondinella-kinderschoenen-italiaanse-kwaliteit/
  by
  Reacties uitgeschakeld voor Rondinella kinderschoenen: Italiaanse kwaliteit

  Italië is het land van de mode. Of ze nu kleding of schoenen maken, de Italianen doen alles met passie en vakmanschap. En dat zie je ook terug in de collectie van Rondinella. Deze handgemaakte kinderschoenen zijn van echte Italiaanse kwaliteit. Daar durft iedere ouder op te vertrouwen!

  Pure passie voor kinderschoenen

  Veel vaders en moeders dragen graag schoenen van kwaliteit. Want zeg nu zelf: dit loopt toch veel comfortabeler? Als je als ouders goede schoenen draagt, dan gun je je kind dat natuurlijk ook. En waar kan dat beter mee dan met de leuke kinderschoenen van Rondinella? Het Italiaanse Rondinella is een echt familiebedrijf dat in 1936 het levenslicht zag. Franco Romagnoli was een schoenmaker in hart en nieren en het kon dan ook niet anders dan dat zijn zoon Alfredo de traditie voort zou zetten. Tot op de dag van vandaag worden de kinderschoenen allemaal met de hand gemaakt. En daarbij is alleen het allerbeste leer goed genoeg voor de collectie. Maar ook over de pasvorm is goed nagedacht. De schoenen zitten stevig om de voeten zodat de kwetsbare kindervoetjes zich optimaal kunnen ontwikkelen. Met deze leuke kinderschoenen kan jouw zoon of dochter de hele dag onbezorgd rondrennen.

  De mooiste Rondinella kinderschoenen

  Bij Bubbles Gent vind je Rondinella kinderschoenen voor jongens en voor meiden. En meteen als je de collectie ziet, begrijp je dat het bij Rondinella niet alleen om vakmanschap draait. Want de hippe kleuren en modellen passen precies bij de smaak van kinderen. De jongenscollectie is stoer en kleurrijk. Door de coole strepen, sterren en opvallende kleuren hebben ze snel hun favoriete schoenen gevonden. Dat geldt natuurlijk ook voor de meidencollectie. Wie loopt er niet graag rond op deze kleurrijke schoenen met vrolijke strikjes en schattige bloemetjes? Jouw kleine meid gaat een heerlijke dag tegemoet!

   

  Bekijk alle Rondinella kinderschoenen
  Bron foto: Rondinella

  Tags: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.