• 16
  mei

  Schoenen in leer: gezond, hip en mooi

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/schoenen-in-leer-gezond-hip-en-mooi/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Schoenen in leer: gezond, hip en mooi

  Ben je toe aan een paar nieuwe schoenen voor je oogappel? En weet je niet zo goed welk materiaal het best is voor de voeten van je kinderen? Bij Bubbles raden we schoenen in echt leer aan. Dit materiaal is het meest gezond voor de voeten van je kinderen. In dit artikel bespreken we enkele voordelen van leren schoenen.

  Geef zweetvoeten geen kans met leren schoenen

  Stappen, spelen, ravotten, kruipen, het hoort allemaal bij de ontwikkeling van het kind. Zo leert je oogappel spelenderwijs nieuwe vaardigheden. Met leren schoenen kunnen de voeten van je kinderen goed ademen tijdens al deze activiteiten. De voeten blijven fris en je kind zal geen zweetvoetjes krijgen. Zweetvoeten zijn niet zo onschuldig als het lijkt. Transpireren vergroot de kans op voetschimmel. Dergelijke schimmels zijn moeilijk te bestrijden. Zeker als de binnenkant van de schoen ook in leer is uitgevoerd, heb je een kwalitatief goede kinderschoen. Ook al zijn de schoenen wat nat van het zweet, door ze te laten drogen of eens af te wisselen met andere schoenen, verdwijnen mogelijke schimmels en bacteriën.

  Een materiaal met een goede rekbaarheid

  Nog een voordeel is dat leer zich goed aanpast aan de kindervoet. Het heeft een goede rekbaarheid. De schoentjes passen zich aan de voet van het kind aan en niet andersom. Daarom zegt men ook dat je schoenen echt een beetje moet “inlopen“. Natuurlijk moet de pasvorm van de schoen ook al in het begin goed zijn.

  Veel speelse kleuren

  Leer betekent niet automatisch dat je dan bruine of zwarte kinderschoenen moet kopen. Veel merken voor kinderschoenen hebben zich gespecialiseerd in speelse en vrolijke tinten voor het leer. Op deze manier kun je een leuk ogende schoen kiezen, die bovendien goed is voor de voeten van je kind. Leer kun je goed onderhouden en is tegen regen en sneeuw bestand.
  Je merkt het, leer is het ideale materiaal voor kinderschoenen. Het is tegen weer en wind bestand en behoudt zijn vorm uitstekend. Wil je graag de nieuwste leren schoenen zien, bezoek dan zeker onze winkel. We geven je graag nog meer tips en tonen hoe je leren schoenen het best onderhoudt.

Comments are closed.