• 11
  sep

  September, dat betekent terug naar school!

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/september-dat-betekent-terug-naar-school/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor September, dat betekent terug naar school!

  Spelen met de vriendjes en vriendinnetjes op de speelplaats. In september dromen we van mooi weer, maar evengoed zorgen de weergoden voor een stevige portie regen en wind. Het is tijd om leuke en stevige schoenen te kiezen voor je oogappels. Dan is het goed dat je schoenen uit stevige materialen hebt, die evenwel ook leuk zijn om dragen. We zetten hier de voornaamste trends voor kinderschoenen voor het najaar op een rijtje.

   

  Leer is het beste materiaal voor kinderschoenen

  Om te beginnen moet een kinderschoen voor ons steeds aan een aantal goede basisvereisten voldoen. Zo moet hij stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Zomerschoen of winterschoen, elke stapper moet goed aan de voet zitten en moet je kunnen aanspannen met veters of klittenband. Ook moet een schoen goed kunnen luchten. Daarom is leer nog steeds veruit het beste materiaal voor kinderschoenen. Schoenen met een uitneembaar voetbed hebben daarbij als voordeel dat je ook de schoen van binnenuit goed droog kunt houden.

   

  Bruine en donkerblauwe tinten vallen op

  Naar kleuren toe vallen de bruine en donkerblauwe schoenen op dit najaar. Ook de zogenaamde “nude”-tinten zoals roze, maar ook donkerrood springen in het oog bij de kinderschoenen. Kleine of grote meisjes dragen graag modieuze schoenen. Een kleurtje of glitters doen het dan ook altijd goed bij schoenen voor meisjes dit najaar. Voor de jongens mogen de schoenen stoer en stevig ogen. Zo zijn de jongens klaar om elk avontuur aan te kunnen.

   

  De sneakertrend zet zich door

  De sneakertrend zet zich dit najaar zeker verder door. Kinderschoenen met sneaker-accenten vind je zowel voor jongens als meisjes. Vele sneakers zijn zelfs unisex en kunnen dus zowel door jongens als door meisjes gedragen worden. De sportieve kinderschoenen bij Bubbles hebben steeds een soepele zool en een stevige hiel.

   

  Wil je nog meer informatie, of wil je met je kinderen eens enkele schoenen voor het najaar passen, breng ons dan zeker een bezoekje in Antwerpen of Gent!

Comments are closed.