• 12
  jul

  Solden bij Bubbles Gent

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/solden-bij-bubbles-gent/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Solden bij Bubbles Gent

  Het is weer zover: de solden zijn begonnen! En dat betekent dat we kinderschoenen aanbieden tegen extra lage prijzen. Loop dus snel een keer bij ons binnen.

  Hoge kortingen op de leukste kinderschoenen

  Nu de zomervakantie is begonnen kan je zoon of dochter wel een nieuw paar sandalen, ballerina’s of sportieve schoenen gebruiken. Daarom hebben we bij Bubbles Gent een leuke actie bedacht. We geven namelijk 40% korting op alle kinderschoenen uit de solden. En dat is nog niet alles. Want zoek je twee paar kinderschoenen uit? Dan loopt de korting zelfs op tot 50%. Op deze manier wordt het wel erg leuk om bij ons te shoppen.

  Voor welke schoenen kies jij?

  Onze jongens- en meidencollectie is behoorlijk uitgebreid. Er valt dus genoeg te kiezen als je tijdens de solden bij ons langskomt. Is jouw zoontje lekker sportief? Misschien valt hij dan wel voor de stoere en kleurrijke collectie van STONES and BONES of Bana&Co. Ook de opvallende kinderschoenen van Wild vallen bij veel jongens in de smaak. Echte meisje-meisjes kiezen liever voor de schattige ballerina’s van Beberlis of sandalen van Les Tropéziennes. Met deze leuke schoenen aan hun voeten kan de dag niet meer stuk!

  Je bent van harte welkom bij Bubbles Gent

  De solden lopen nog tot en met 22 juli. Daarna zijn we 2 weken gesloten wegens ons jaarlijkse verlof. Maar vanaf dinsdag 9 augustus ben je natuurlijk weer van harte welkom in onze winkel voor de nieuwe collectie.

  Tags: , ,

Comments are closed.