• 11
  jul

  Steel de show met hippe prints en felle kleuren

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/steel-de-show-met-hippe-prints-en-felle-kleuren/
  by
  posted in Tips & advies

  Kinderschoenen met felle kleuren of hippe prints zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Blauw, rood of groen: deze kleuren maken iedereen meteen vrolijk. De simpele zwarte of bruine schoenen dragen ze maar als ze ouder zijn. Want jeugdschoenen moeten vooral hip en cool zijn. En met een leuke kleur steelt je kind echt de show op het schoolplein!

  De leukste hippe kinderschoenen voor jongens

  Jongens houden van kleur. Maar daarnaast ze willen ook een cool model kinderschoenen. Deze combinatie vind je onder andere terug bij het merk STONES and BONES. Wat dacht je van een leuke blauwe schoen met witte, groene of rode details? Deze zijn lekker vrolijk en toch stoer. Ieder jongetje houdt toch van deze combinatie? Ook Banaline heeft hippe kinderschoenen in de collectie waar je zoontje direct voor valt. De sportieve modellen zijn verkrijgbaar in zoveel kleuren, dat zijn lievelingskleur er zeker tussen zit. Met deze hippe kinderschoenen laat je zoontje echt zijn eigen smaak zien.

  Vrolijke jeugdschoenen voor meisjes

  De kinderschoenen van Chérie of Beberlis zijn er al voor de allerkleinsten. Hoe leuk is het om jouw dochter in kleine roze schoentjes te hullen? De lieflijke modellen en meisjesachtige roze kleur passen perfect bij elkaar. Heb je een dochter rondlopen die al een echte modeliefhebster is, dan gaat ze misschien wel voor een leuke print. Bubbles Gent heeft hippe kinderschoenen in de collectie met bloemetjes, ruitjes en zelfs de moderne tijgerprint mag niet ontbreken. Hiermee weet ze zich al op jonge leeftijd te onderscheiden van haar klasgenootjes. Meisjes zijn helemaal zichzelf met deze hippe kinderschoenen!

  Bron foto: Rondinella

  Tags: , , ,

Comments