• 01
  sep

  Terug naar school

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/terug-naar-school/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Terug naar school

  De zomervakantie is voorbij. Dat betekent dat het weer tijd is om terug naar school te gaan. Bij een nieuw schooljaar horen natuurlijk ook nieuwe kinderschoenen. Maar wat moet je zoon of dochter aan? Bubbles Gent zorgt meteen voor inspiratie!

  Bubbles groeit met je mee

  Het begin van het schooljaar is altijd spannend. Is de juf wel aardig? En hoe moeilijk zullen de lessen zijn? Hippe schoenen geven je kind in ieder geval genoeg zelfvertrouwen om deze spannende weken door te komen. Bij Bubbles groeien we de hele schooltijd met je kind mee. In onze winkel vind je bijvoorbeeld schoenen Beberlis en Falcotto. Deze merken hebben een aantal coole modellen voor kinderen die voor het eerst naar de kleuterschool gaan. Voor oudere kinderen zijn er de collecties van Chérie en Koel4Kids. Ook Ninette en Fleur is zo’n merk dat precies weet wat opgroeiende meiden leuk vinden. Door ons grote aanbod krijgt je kind echt zin om terug naar school te gaan.

  Doe mee aan de grappige dierentrend

  Een paar jaar geleden zaten de schoenencollecties opeens vol met grappige dierenprints. Panters, zebra’s en stoere tijgers: alles kwam voorbij. Voor de nieuwe collecties hebben de merken ook weer goed naar de dierenwereld gekeken. Bij Pom d’Api prijken er bijvoorbeeld katten en vossen op de schoenen. En Ocra? Dit Italiaanse schoenenmerk pakt het helemaal serieus aan. Met behulp van konijnenoren en een grappige staart tovert Ocra de kinderschoenen om tot heuse konijntjes. Wedden dat je dochter meteen indruk maakt als ze met deze coole schoenen de klas binnenloopt?

  Stevige stappers voor op het schoolplein

  Kinderen zitten een groot deel van de dag in de schoolbanken. Maar zodra de juf aankondigt dat het pauze is, dan weten ze niet hoe snel ze naar buiten moeten. Dit is natuurlijk hét moment om even lekker te gaan klimmen, touwtjespringen of een potje voetbal te spelen. Kies daarom altijd voor een paar stevige schoenen. Zo weet je zeker dat de jonge kindervoeten goed beschermd zijn. Merken zoals Momino en STONESandBONES weten kwaliteit te combineren met een sportieve stijl. Jouw zoontje staat dus als een echte stoere jongeman op het schoolplein te voetballen.

  Voor meiden zijn de bottinen juist erg leuk. Het grote voordeel van deze korte laarsjes is dat ze stevig en warm tegelijk zijn. Zelfs als het overdag kouder wordt, kan ze tijdens de schoolpauze rustig buiten blijven spelen. Ben je benieuwd wat het nieuwe schoolseizoen allemaal te bieden heeft? Loop dan gerust eens bij ons binnen!

  Tags: , , , ,

Comments are closed.