• 09
  mrt

  Trends of kwaliteit?

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/trends-of-kwaliteit/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Trends of kwaliteit?

  Zodra de nieuwe collecties in de winkels liggen, krijg je meteen zin om je kind te verrassen met een paar schoenen. Maar ga je nu mee met die ene leuke trend of kies je toch liever voor kinderschoenen van goede kwaliteit? Gelukkig hoef je bij Bubbles Gent niet te kiezen. De kinderschoenenmerken uit onze collectie bieden het beste van beide werelden.

   

  Trends, trends en nog meer trends

  Elk seizoen zijn er weer andere trends. Het ene moment zijn dierenprints in en het volgende moment zie je juist veel kinderschoenen met franjes, borduursels en andere etnische elementen. Op dit moment zie je veel kinderschoenen met coole fotoprints van dieren en planten. Vogels, haaien, krokodillen en flamingo’s: al deze dieren prijken trots op de schoenen van merken als Wild en STONES and BONES. Het lievelingsdier van jouw kind zit er vast ook tussen!

   

  Stevige kinderschoenen van de hoogste kwaliteit

  Natuurlijk is het leuk om je kind met een paar hippe schoenen naar school te zien lopen. Maar als ouder maak je je toch vooral druk om de kwaliteit. De kwestsbare kindervoeten moeten goed kunnen groeien. En het laatste wat je wilt is dat er voetproblemen ontstaan doordat je kind schoenen draagt van een slechte kwaliteit. De kinderschoenen bij Bubbles Gent zijn allemaal van de hoogste kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevige, soepele materialen waardoor ze lekker comfortabel lopen. Ook over de pasvorm is goed nagedacht. De kindervoeten hebben alle ruimte om te groeien, terwijl de schoenen toch genoeg steun bieden. Dit moet alle vaders en moeders toch goed in de oren klinken.

  Trends en kwaliteit gaan zeker samen. Dus kom gerust eens langs in onze winkel voor de nieuwste collecties.

  Tags: , , , ,

Comments are closed.