• 16
  nov

  Trends winter 2017

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/trends-winter-2017/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Trends winter 2017

  De winter staat voor de deur. Dat is het seizoen waarin kindervoeten veel te verduren hebben. Tijd dus om ze eens extra te verwennen. Maar wat zijn de trends voor kinderschoenen deze winter?

  Cosy pantoffels van Living Kitzbühel

  Als het buiten koud is en de kinderen hebben er een lange schooldag op zitten, dan is een paar cosy en warme pantoffels heel leuk om dragen. De pantoffeltjes van Living Kitzbühel uit wol en canvas zijn bijzonder schattig en tegelijk ook stevig voor de voeten. Ze hebben bijvoorbeeld een flexibele rubberen zool waarmee je kind naar hartenlust kan spelen en zelfs eens even naar buiten kan. Je kind wil ze gegarandeerd de hele dag door dragen en misschien wil je bengel ze zelfs aan houden om te slapen. De pantoffeltjes van Living Kitzbühel zijn ook een ideale tip als cadeau. Grootouders leggen ze graag voor hun kleinkinderen onder de kerstboom.

  In plassen stappen met laarzen van Aigle

  Als je goede schoenen hebt, dan bestaat er niet zoiets als slecht weer. Regent het, dan kun je nog altijd op stap met een paar waterdichte en kwalitatief hoogstaande laarzen van Aigle. Dit klassieke merk heeft een hele leuke lijn met kinderlaarzen op de markt. De voering houdt de voeten warm en speelse kleuren zoals geel, blauw en rood vallen zeker bij het jonge volkje in de smaak.

  Stoer voor jongens en meisjes

  Dé kleuren voor kinderschoenen deze winter zijn camel, nachtblauw en kaki zoals van legeruniformen. De schoenenmode wordt meer dan ooit unisex. Voor jongens zijn veterschoenen helemaal hip, maar meisjes mogen er ook stoer uitzien met veterboots en veterlaarsjes. Ook sneakers kunnen zowel door jongens als meisjes gedragen worden. Wil je de nieuwe schoenen voor deze winter zelf passen of zien? Kom dan eens langs bij schoenen Bubbles in Gent of Antwerpen. Steeds welkom !

Comments are closed.