• 20
  mrt

  Voel de zon op je voeten met onze leuke kindersandalen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/voel-de-zon-op-je-voeten-met-onze-leuke-kindersandalen/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Voel de zon op je voeten met onze leuke kindersandalen

  Op zomerse dagen geniet het hele land met volle teugen van de zon. En hoe fijn is het dan om die warme zonnestralen op je blote voeten te voelen? Ook je kinderen vinden dit heerlijk. Dus trek ze een paar leuke kindersandalen aan en ga er samen lekker opuit. Dit wordt een onvergetelijke dag!

  Op avontuur met deze coole jongenssandalen

  Jongens spelen graag buiten. En dat gaat er meestal niet al rustig aan toe. Een potje voetbal op een grasveld in de buurt wordt extra leuk als ze vol overgave hun kunsten mogen laten zien. En van die middag in het bos maken ze het liefst een ware ontdekkingstocht. De jongenssandalen moeten hier natuurlijk wel tegen kunnen. De sandaaltjes van STONES and BONES zijn wat dat betreft echt gemaakt voor avontuurlijke jongens. De stoere kleuren en modellen van deze jongenssandalen laten hem er lekker cool uitzien. Het Italiaanse Compagnucci is ook zo’n merk waar jongens helemaal gek op zijn. De grove zolen en de handige klittenbandsluiting maken deze jongenssandalen ideaal voor een dag aan het water. Want deze hippe sandaaltjes mogen natuurlijk gewoon nat worden.

  De leukste meisjessandalen voor elke leeftijd

  Zodra de zon begint te schijnen, begint het bij veel meiden te kriebelen: ze mogen die leuke sandaaltjes weer aan! En jouw dochter kan vast ook niet wachten tot ze de nieuwste collecties bij Bubbles Gent mag bekijken. Misschien kiest ze wel voor de roze, blauwe of groene kindersandalen van Clarys. De grappige strikjes en felle kleuren van Clarys zijn net zo leuk voor de allerkleinsten als voor de meiden die al wat ouder zijn. Kan jouw dochter niet kiezen uit een van die kleuren? Rondinella maakt een perfecte mix van al deze kleuren waardoor deze kindersandalen lekker fleurig worden. Met deze leuke schoentjes wordt ze het zonnetje in huis.

  Kies je voor klittenband of riempjes?

  Bubbles Gent heeft kindersandalen met gespen én met klittenband, want iedereen heeft zo zijn voorkeur. Voor de jongste kinderen zijn kindersandalen met klittenband natuurlijk wel erg handig. Je kleine kan al snel zelf de sandaaltjes aan- en uittrekken. Zo heb jij er een omkijken meer naar!

  Bron foto: STONES and BONES

  Tags: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.