• 09
  nov

  Waarom hebben babyschoenen zachte zooltjes?

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/waarom-hebben-babyschoenen-zachte-zooltjes/
  by
  posted in Tips & advies
  Reacties uitgeschakeld voor Waarom hebben babyschoenen zachte zooltjes?

  Kersverse ouders krijgen altijd een duidelijk advies: geef je baby een paar schoenen met zachte zooltjes.We hebben een leuke collectie met echte babyschoentjes. Maar waarom is die zachte zool eigenlijk zo belangrijk?

  Op zoek naar evenwicht

  De eerste maanden draag je je zoon of dochtertje overal naartoe. Toch komt het moment dat ze zelf op ontdekkingstocht gaat. Ze gaan kruipen, ze leren staan en vervolgens worden voorzichtig de eerste stapjes gezet. Baby’s kunnen het beste op blote voetjes leren stappen. Het grote voordeel is dat ze dan direct contact hebben met de vloer. Op deze manier kunnen ze goed leren om hun evenwicht te bewaren De meeste ouders hebben liever niet dat hun kind steeds op blote voetjes rondstruint. En daarom zijn schoenen met zachte zooltjes juist zo ideaal. Want hiermee voelt het voor kinderen net alsof ze blootvoets rondlopen.

  Ontdek onze hippe kinderschoenen met zachte zolen

  De jonge babyvoeten zijn nog erg kwetsbaar. Je moet de kinderschoenen dus echt met zorg uitzoeken. Gelukkig vind je bij Bubbles Gent de leukste schoentjes van bijvoorbeeld Bunnies en Bobux. Deze merken weten precies wat jouw kind nodig heeft. Maar in onze winkel ontdek je ook dat goede babyschoenen erg hip kunnen zijn. De vrolijke kleuren en grappige details zorgen ervoor dat jouw kleine trots de eerste stapjes kan zetten!

  Tags: , , ,

Comments are closed.