• 23
  feb

  Zet het voorjaar in met de vrolijke Pèpè meisjesschoenen

  https://www.bubbleskinderschoenen.be/zet-het-voorjaar-in-met-de-vrolijke-pepe-meisjesschoenen/
  by
  Reacties uitgeschakeld voor Zet het voorjaar in met de vrolijke Pèpè meisjesschoenen

  Heeft jouw dochter de lente al in haar hoofd? En kan ze niet wachten tot de eerste zonnestralen van het voorjaar een feit zijn? Dan wordt het hoog tijd voor een nieuw paar meisjesschoenen. Opvallend bij Bubbles Gent is de leuke collectie kinderschoenen van Pèpè. De ontwerpers werken met vrolijke kleuren en retro prints waardoor de schoenen vanzelf een nostalgisch gevoel oproepen. Met deze mooie kinderschoenen kan de lente niet snel genoeg beginnen!

  Italiaans vakmanschap

  Het Italiaanse Pèpè is een echt familiebedrijf dat sinds de jaren ’70 de wereld is gaan veroveren. Onder leiding van Dario Pizzetti en Paola Mazzucco creëert Pèpè een hippe collectie kinderschoenen waarbij kwaliteit en creativiteit perfect worden gecombineerd. En dat elk seizoen weer. Pèpè werkt alleen met de beste materialen, die in Italië natuurlijk volop voor handen zijn. Met puur vakmanschap worden de schoenen in elkaar gezet zodat er een collectie ontstaat waar jouw kleine meid het liefst elke dag op rondloopt. Maar de Italiaanse meesters laten het hier niet bij. Want ze weten precies met welke kleuren en prints ze kleine fashionista’s blij kunnen maken.

  Meisjesschoenen met een vleugje nostalgie

  De meisjesschoenen van Pèpè springen meteen in het oog door het retro design en de vrolijke kleuren. En dat is bij de nieuwe lentecollectie niet anders. Dit voorjaar kunnen de meiden ronddartelen in hippe kinderschoenen met retro polkadots. Erg jaren ’50, maar toch weer helemaal van nu! Maar ook de schattige schoenen die zijn bedrukt met voorjaarsbloemen met vlinders en vogels, kunnen maar weinig meiden weerstaan. Met deze leuke meisjesschoenen van Pèpè aan de voeten, begint de zon vanzelf te schijnen!

  Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.